En compliment del que preveu la Llei 24/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, es posa en coneixement dels usuaris del lloc web “uequart.cat”, la següent informació:

El titular d’aquesta pàgina web és UE QUART, amb domicili social a Quart (17242), carrer Modeguer, número37 i amb NIF G17033184, e-mail: info@uequart.cat i telèfon 972468805.

La utilització d’aquesta pàgina web atribueix la condició d’Usuari a qui ho faci e implica la acceptació del present Avís Legal. Tots els continguts d’aquesta pàgina web (texts, fotografies, gràfiques, imatges, enllaços etc.), així com les marques i altres signes distintius són propietat de UE QUART o de tercers, no adquirint en cap cas l’usuari cap dret sobre aquests per el sol fet de fer ús de la present pàgina web.

Queda prohibit la utilització de la present pàgina web amb la finalitat de vulnerar béns, drets o interessos de UE QUART. Tanmateix, queda prohibit realitzar qualsevol altra ús d’aquesta pàgina web que pugui danyar o inhabilitat les xarxes, servidors, equips, productes i programes informàtics de la UE QUART o de tercers.

L’usuari, haurà d’abstenir-se de: a) reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició de tercers, comunicar públicament, transformar o modificar els continguts d’aquesta pàgina web, amb excepció dels casos contemplats per la llei o expressament autoritzats per la UE QUART o pel titular dels esmentats drets; b) reproduir o copiar per a ús privatiu el software o les bases de dades existents en aquesta pàgina web, així com comunicar-los públicament o posar-los a disposició de tercers; c) extreure o reutilitzar tot o part substancial dels continguts integrants d’aquesta pàgina web, a excepció de l’obtenció prèvia i expressa per la UE QUART.

Last modified: 14 de juliol de 2021

Comments are closed.