CAMPUS XUTA A L'ESTIU 2018


Descarregar inscripció campus 2018INSTRUCCIONS PER LA PREINSCRIPCIÓ I PAGAMENT


A partir del proper dimarts dia 24 d’abril s’obre el període d’inscripció del XIIè “Xuta a l’Estiu” que organitza la UE QUART, a tal efecte cal IMPRIMIR el document d’inscripció i emplenar-lo amb les dades sol·licitades.
Portar-lo al club dins l’horari d’atenció ( de dilluns a dijous de les 18:00 a les 20:30 h ) per formalitzar la preinscripció.

S’entregarà una carta de pagament per abonar en compte l’import corresponen, una vegada efectuat s’haurà de retornar el comprovant d’ingrés ( presencialment o per mail ). Aquest s’ha de realitzar abans del dia 8 de juny de 2018.

No es donarà per validada cap inscripció sense la documentació i l’ingrés efectuat dins el termini de pagament, aquesta sol·licitud / plaça es donarà a qui estigui en llista d’espera, si es el cas.

Com a documentació complementaria i pel compliment de la normativa vigent cal que ens aporteu la següent documentació i lliurar-a la secretaria del club o per correu electrònic a campusuequart@gmail.com

    - Fotocòpia DNI
    - Fotocòpia TSI / CATSALUT
    - Fotocòpia llibre de vacunes

Per qualsevol informació addicional us podeu posar en contacte als telèfons dels Coordinadors del Campus o per mail a l’adreça indicada anteriorment.

    - Oscar Trigo – 606 28 25 46
    - Carles Viroles – 616 81 47 95


FOTOS 07-01-2019 Guanyadores camisetes del FC BARCELONA signades pels jugadors > Veure totes les fotos
VIDEOS
16-03-2015 Reportatge UE QUART > Veure totes les videos
NOTICIES 30-01-2019 Jornada de formació F-7 en les instal.lacions del FC Barcelona Part de l'equip tècnic de la UE Quart va parti... > Veure totes les noticies